Forsiden · Søg · Formål · Kontakt · Ophavsret · Ansvar
Menu
Nyhedsoversigt
Artikler
FAQ / OSS
Bio-Ethanol
Bio-Diesel
Rapsolie
Fritureolie
Info
Min BioBil
Bio-Brændstof
Drivhuseffekt
Salg af Biobrændstof
Når du skal købe bil
Andet
Forum/Debat
Afhentnings fritureolie
Tak til, links
Log ind
Brugernavn

KodeordGlemt dit kodeord?
Blandet links
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Bekæmp SPAM - (Åbner nyt vindue)

Join the FON movement! - (Åbner nyt vindue)

Firefox - Web browser - (Åbner nyt vindue)

Nyager skole B. klassen fra 1981 - (Åbner nyt vindue)

De korte nyheder
Sådan bliver vi bioteknologisk nr. 1. 05.11.09

Berl s.13 (kronik) - Dansk Industri.

Danmark burde satse mere på bioteknologi som en vej til at nedbringe C02-udslippet. Danmark kunne være foregangsland inden for grøn energi-teknologi og kunne skabe masser af danske arbejdspladser. Vi har teknologien, men halter alligevel bagefter, fordi regeringen tilsyneladende kun satser på én teknologi – elbilen, skriver Steen Riisgaard, adm. direktør, Novozymes og Villy Søvndal, SFs formand.

Admin d. 05-11-2009 14:36 · Udskriv
Biobrændstoffer ender i marken i stedet for benzintanken. 04.11.09
BerlB s.2(blog) - Dansk Industri.

Hvert år pløjer danske landmænd en million ton halm i markerne, fortalte Danske Halmleverandører for nylig. Den voksende C02-udledning fra transportsektoren er en af vores største globale klimaudfordringer. Flere studier viser, at bioethanol uden sammenligning er den mest kosteffektive genvej til at reducere transportsektorens udledning af C02, skriver Steen Riisgaard, adm. direktør Novozymes.
Admin d. 04-11-2009 15:55 · Udskriv
Klimastrategier bør fokusere på kort sigt. 26.10.09
Børs Klima s.14 - Dansk Industri.

De fleste mennesker erkender, at menneskelig aktivitet, primært brugen af fossile brændstoffer, bidrager kraftigt til den voksende mængde drivhusgasser i atmosfæren. Disse gasser, især CO2, øger risikoen for at skade verdens klima. Der hersker dog stadig betydelig usikkerhed om, hvor kraftigt de stigende niveauer for drivhusgasser i atmosfæren påvirker temperaturer og klima. Denne usikkerhed skal tages alvorligt, når man formulerer strategier til bekæmpelse af klimaændringerne.
Admin d. 26-10-2009 19:54 · Udskriv
Hybridbiler er fremtiden. 16.09.09
JP s.6 - Dansk Industri.

På en stor konference om bæredygtig transport arrangeret af Transportministeriet skød flere trafikforskere elbilen et godt stykke ud i fremtiden, mens hybridbilerne, der kører på en blanding af benzin eller diesel og el, til gengæld blev spået en stor fremtid - i hvert fald som en overgang mellem den traditionelle bil og en fremtidsbil drevet af el, brint, brændselsceller eller lignende.
Admin d. 17-09-2009 13:28 · Udskriv
Satsning på bæredygtig trafik. 15.09.09
JP s.8 - Dansk Industri.

Transportminister Lars Barfoed (K) vil gøre Danmark til foregangsland inden for grøn og bæredygtig trafik. Målet skal nås gennem en massiv satsning på flere forskellige teknologier.
- Vi vil gerne være testland for alternativ energi i transportsektoren, siger Lars Barfoed, der bl.a. håber på et storstilet forsøg med de mest moderne bæredygtige busser ved Ring 3 ved København.
Admin d. 15-09-2009 15:43 · Udskriv
Hybridbiler indhenter elbilerne. 15.09.09
BerlB s.1+3 - Dansk industri.

En ny analyse som analysevirksomheden Ea Energianalyse har udarbejdet på bestilling af oliebranchens organisation Energiog Olieforum. dk viser, at elbiler kun er marginalt bedre for miljøet end hybridbiler. Undersøgelsen er dermed den anden i rækken, der inden for kort tid stiller spørgsmål ved Danmarks store satsning på elbiler.
Admin d. 15-09-2009 15:42 · Udskriv
S-SF's skatteudspil er grønt. 14.09.09

Pol(2) s. 7 (debat) - Dansk Industri.

S og SFs skatteudspil ’Fair Forandring' vil betyde et markant lavere udslip af klimaskadelige drivhusgasser og mindre forurening i det hele taget. Vi indfører kørselsafgiften med 5 års forsinkelse, fordi folk skal have en chance for at tilpasse sig til kørselsafgiften - eksempelvis ved at skifte til en klimavenlig bil og sætter ind med forureningsafgifter på landbruget, skriver Nick Hækkerup og Jesper Petersen, skatteordførere for hhv. S og SF.

Admin d. 14-09-2009 14:44 · Udskriv
Minister er klar til afgiftsfri hybridbiler. 13.09.09
JP søn s.2 - Dansk Industri.

Danskerne kan muligvis snart købe markant billigere hybridbiler, der kører på en blanding af el og benzin, eller brintbiler. Transportminister Lars Barfoed (K) mener, at alle nye teknologier, der kan nedbringe trafikkens udledning af CO2, som udgangspunkt skal ligestilles med elbilerne. SF er enig.
Admin d. 14-09-2009 14:38 · Udskriv
Hvorfor er elbiler en god idé? 13.09.09
JPIndblik søn s.10 - Dansk Industri.

Hvert år forærer Danmark vindmøllestrøm til forbrugerne i vores nabolande, fordi vindmøllerne producerer strøm, "som vinden blæser", og fordi det stadig ikke er lykkedes at finde en effektiv måde at lagre strømmen. Derfor har energisektoren udset sig elbilerne som løsningen. Hvis hundredtusindvis af danskere har en elbil, og elselskabet får lov at bestemme, hvornår den skal lades op, kan man på den måde bruge den "overflødige" vindmøllestrøm til at lade elbilerne op.
Admin d. 14-09-2009 14:37 · Udskriv
Elbiler forurener mere end andre biler. 30.08.09
JP søn s. 1+8-9 - Dansk Industri.

En analyse fra Verdensnaturfonden, WWF, afslører, at elbiler er mere skadelige for klimaet end traditionelle biler - medmindre man kan sikre, at elbiler kun kører på strøm fremstillet af ny, vedvarende energi.
Admin d. 31-08-2009 13:43 · Udskriv
Usikkerhed om vejafgifterne i S og SF's skattereform. 30.08.09
Pol søn s.5 - Dansk Industri.

Det er uklart, hvordan bilister med brugte biler bliver ramt af vejafgifterne i S og SF's skattereform. Ideen er, at indtægterne fra vejafgiften skal bruges til at halvere registreringsafgiften på nye miljørigtige biler.
- Systemet skal indfases over nogle år, men det kan ikke afvises, at også bilister med brugte biler skal betale vejafgift, siger Ole Sohn, gruppeformand, SF.
Admin d. 31-08-2009 13:41 · Udskriv
Side 5 af 63 << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Community

Reklame

Bliv medlem af
BioBil
Community

Nyeste emne
Læs inden du bruger denne tråd.
Filtrering. Hvordan gør man ?
Hjælp til ombygning
Køb ny miljørigtig bil, men hvilken.
Citroën C3 1,4 HDI
Powered by PHP-Fusion © 2003-2007 - All content copyright their respective owners.