Forsiden · Søg · Formål · Kontakt · Ophavsret · Ansvar
Menu
Nyhedsoversigt
Artikler
FAQ / OSS
Bio-Ethanol
Bio-Diesel
Rapsolie
Fritureolie
Info
Min BioBil
Bio-Brændstof
Drivhuseffekt
Salg af Biobrændstof
Når du skal købe bil
Andet
Forum/Debat
Afhentnings fritureolie
Tak til, links
Log ind
Brugernavn

KodeordGlemt dit kodeord?
Blandet links
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Bekæmp SPAM - (Åbner nyt vindue)

Join the FON movement! - (Åbner nyt vindue)

Firefox - Web browser - (Åbner nyt vindue)

Nyager skole B. klassen fra 1981 - (Åbner nyt vindue)

De korte nyheder
Klimakamp gavner hjerte og lunger. 22.08.09
Berl lør s.12 - Dansk Industri.

Et farvel til kul, olie og gas kan blive et goddag til sundere hjerter og luftveje. Omstillingen til vedvarende energikilder gavner ikke bare kampen mod menneskeskabte klimaændringer. Den ledsages af en fremgang i folkesundheden, fordi luftvejene og kredsløbet ikke i samme grad belastes af forurening fra kulkraftværker, dieselbiler og fyring med træ.
Admin d. 24-08-2009 13:44 · Udskriv
Minister afviser at fjerne bilafgift. 19.08.09

JPEØ s.9, Inf s.10, Børs s.16 - Dansk Industri

DI
håber på politisk opbakning til sit forslag om at erstatte registreringsafgiften på biler med en årlig CO2-afgift, som varierer efter, hvor miljøvenlig bilen er. Men forslaget om helt at afskaffe registreringsafgiften er for vidtgående for regeringen, der barsler med sit eget forslag i løbet af den kommende folketingssamling. For at undgå dobbeltbeskatning foreslår DI en overgangsordning på ca. 10 år, hvor kun nye biler betaler en årlig afgift, mens den eksisterende bilpark fortsætter på den gamle ordning.

Admin d. 19-08-2009 14:49 · Udskriv
DI's forslag får en blid modtagelse. 18.08.09

JPEØ s.3 - Dansk Industri.

V og K kalder DI's forslag om en omlægning af bilafgifterne fornuftigt. De afviser dog, at der i fremtiden udelukkende skal betales afgifter, når man bruger bilen og ikke for at eje den. Ifølge DI kan regeringen - hvis den ikke har tålmodighed til en lang overgangsperiode til nye afgifter - allerede nu få danskerne til at købe mere miljøvenligt ind.
- Det har man gjort i Norge med stor succes. Og det vil ikke koste staten en krone, siger Michael Carlsen, chef for infrastruktur i DI.

Admin d. 18-08-2009 12:45 · Udskriv
DI: Kun CO2-afgift på biler. 18.08.09
JPEØ s.3 - Dansk Industri.

Afskaf registreringsafgiften på biler og erstat den med en årlig CO2-afgift, foreslår DI.
- Hvis folk slipper for at betale hele afgiften i ét hug, vil det gøre nye biler billigere at anskaffe, og dermed sikrer vi en løbende fornyelse af bilparken, i takt med at mere miljøvenlige biler bliver udviklet, mener Michael Carlsen, chef for infrastruktur i DI.
Admin d. 18-08-2009 12:44 · Udskriv
Tyskland vil være nummer 1 med elbiler. 17.08.09
Pol s.8 - Dansk Industri.

Tysklands bilindustri står over for et markant kursskifte: ud med de potente luksusbiler, der suser af sted med 250 km/t. i overhalingsbanen på autobahn - ind med elbiler, der skal give støjfri og mere miljøvenlig kørsel i et noget lavere tempo. Meldingen kommer fra forbundskansler Angela Merkel (CDU).
Admin d. 17-08-2009 17:22 · Udskriv
Bilister skal suge CO2 ud af atmosfæren. 17.08.09
Børs s.24 - Dansk Industri.

Hvis Dansk Energis nye direktør Lars Aagaard får sine visioner opfyldt, så kommer danske bilister til at suge CO2 ud af atmosfæren.
- Hvis vi får kombineret CCS, biomasse og elbiler, så betyder det, at jo flere kilometer danskerne kører i eldrevne biler – jo mere CO2 piller de ud af luften, siger Lars Aagaard, der nu afløser Hans Duus Jørgensen som direktør for Dansk Energi.
Admin d. 17-08-2009 17:14 · Udskriv
Den danske lovgivning blokerer. 17.08.09
Børs s.29 - Dansk Industri.

Satsningen på biogas, bioetanol og biomassefyrede kraftværker vil i de kommende år skærpe kampen om nye former for biomasse. Derfor ærgrer det DI og Landbrug & Fødevarer, at de danske myndigheder stiller skrappere krav til anvendelsen af biomasse end andre EU-lande som f.eks. Sverige.
- Det kan ikke passe, at de danske regler skal være mere snærende, siger Anders Stouge, branchedirektør, DI Energibranchen
Admin d. 17-08-2009 17:12 · Udskriv
Drivhusgasser skal reduceres nu. 15.08.09
Pol3 lør s.4(analyse) - Dansk Industri.

Klimatopmødet i København må i større omfang fokusere på afgifter på fossile brændstoffer - især i EU, USA, Kina og Indien. Udvikling af teknologier til vedvarende energi og energieffektiviseringer vil herudover skabe nye job, få os ud af den økonomiske krise og gøre os uafhængige af dyr olie og gas fra totalitære regimer som Saudi-Arabien og Rusland, skriver Karsten Krogh Andersen, direktør, Institut for Bæredygtig Udvikling.
Admin d. 17-08-2009 17:08 · Udskriv
Tysk gigant kickstarter danske elbiler. 13.08.09
BerlB s.10 - Dansk Industri.

Elbilen står nu til at blive udbredt i Danmark langt hurtigere end hidtil forventet. Fra den 1. september vil den tyske biludlejningsgigant Sixt, sende hundredevis af elbiler af mærket Citroën C1 på gaden i Danmark. Bilerne, der kan købes i fri handel, lejes i kortere perioder eller leases, har en rækkevidde på op mod 120 kilometer på en opladning. De kan oplades for cirka 10 kroner og kan lejes og leases til samme pris som en mellemklassebil.
Admin d. 13-08-2009 10:59 · Udskriv
Den sidste olie. 04.08.09
BerlB s.13, Børs s.14 - Dansk Industri.

Lige nu er der ikke panik og akut mangel på olie. Men det kan der komme meget hurtigere, end de fleste tror, hedder det i en ny advarsel fra Det Internationale Energiagentur (IEA). Agenturet har analyseret verdens 800 største oliefelter og konkluderer på den baggrund, at produktionen af olie vil falde med 6,7 procent årligt fra nu af, hvis ikke der gennemføres nye omfattende investeringer i efterforskning og udvinding. Det er langt mere end den nedgang i produktionen på 3,7 procent, som de tidligere har skønnet, så uret tikker nu hastigere frem mod den dag, hvor verden løber tør for olie.
Admin d. 04-08-2009 15:09 · Udskriv
Danmark kan blive pioner i el-transport. 20.07.09
JPEØ s.10 - Dansk Industri.

Elektrisk transport er i rivende udvikling. Det blev tydeligt i forbindelse med, at Teknologisk Institut i samarbejde med Udenrigsministeriet i sidste måned lancerende Transportens Innovationsnetværk for elektrisk transport. Her deltog omkring 100 virksomheder og organisationer som DHL, Mitsubishi, Dong, Better Place, DSB, DI og mange andre, skriver Ole Frijs-Madsen Chef for Invest in Denmark, Udenrigsministeriet.
Admin d. 20-07-2009 20:59 · Udskriv
Side 6 af 63 << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>
Community

Reklame

Bliv medlem af
BioBil
Community

Nyeste emne
Læs inden du bruger denne tråd.
Filtrering. Hvordan gør man ?
Hjælp til ombygning
Køb ny miljørigtig bil, men hvilken.
Citroën C3 1,4 HDI
Powered by PHP-Fusion © 2003-2007 - All content copyright their respective owners.